Київ

Зеленський розповів про плани відновити польоти з аеропорту «Бориспіль»

700 0
Відновлення роботи аеропорту означає перемогу ППО
Фото: ОП

Фото: ОП

Україна працює над можливістю відновити авіапольоти до міжнародного аеропорту «Бориспіль» на Київщині. Про це глава держави Володимир зеленський повідомив під час пресконференції 19 грудня.

Під час пресконференції польський журналіст запитав, коли його мама зможе прилетіти до нього в Київ після новини про виліт літака з «Борисполя».

Зеленський відповів, що поки можуть запропонувати для неї вагон, адже це «дуже серйозна операція».

«Бориспіль — це як Чорне море. Його відкриття — це перемога української ППО. Це говоритиме про те, що Україна перемагає. Це дуже серйозний та потужний економічний крок. Ми ставимо таке питання нашим колегам і знаємо, що конкретно нам потрібно. Передайте, будь ласка, мамі, нехай буде здорова, ми працюємо над її ідеєю», — сказав президент.

19 грудня 2023 року з аеропорту «Бориспіль»  вилетів пасажирський Boeing 777-300 до аеропорту в Європі за запитом експлуатанта — української авіакомпанії Skyline Express.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!