Зеленський та Данілов анонсували важливі рішення на засіданні РНБО

3357 0
Окрім РНБО, відбудеться також засідання Ставки верховного головнокомандувача.
Фото: Офіс президента

Фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський та серетар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов анонсують важливі рішення на засіданні РНБО, що пройде у п’ятницю, 30 вересня. Про це повідомляє «УП».

«Завтра – іще один день нашої боротьби, іще один день на шляху до перемоги. Чи буде він особливим для нас? Цей день стане ще одним, який наблизить нас до безпеки й миру. До відновлення нашої територіальної цілісності. Бо заради цього воюють і працюють мільйони українців.

Завтра відбудеться спеціальне засідання РНБО, яке я скликав. Будуть рішення. І ми знаємо, як реагувати на будь-які російські дії», – наголосив Володимир Зеленський під час свого вечірнього звернення.

Читайте також: Чи буде додаткова мобілізація в Україні

Зі слів глави держави, у четвер Україна досягла «нових результатів на передовій», а також отримала додаткові елементи допомоги від партнерів.

У свою чергу секретар РНБО Олексій Данілов зазначив, що у п’ятницю відбудеться також засідання Ставки верховного головнокомандувача.

«Крім засідання РНБО, президент скликає Ставку верховного головнокомандувача. Після цього відбудеться засідання Ради нацбезпеки і оборони, на якому будуть прийняті важливі, я вважаю, фундаментальні рішення для нашої країни», – сказав Данілов в ефірі програми «Говорить великий Львів»

Нагадаємо, 30 вересня президент Володимир Зеленський на п’ятницю 30 вересня скликає термінове засідання Ради національної безпеки та оборони України. 

У четвер, 29 вересня у росії заявили, що в п’ятницю відбудеться «церемонія підписання договорів про вступ до складу росії нових територій». В ній візьме участь путін, який виступить із промовою.

Читайте також: Чому українці жартують з можливого ядерного удару та збираються на Щекавицю

Нагадаємо, що 23 вересня росія почала псевдореферендуми на тимчасово захоплених територіях Запорізької, Херсонської, Луганської і Донецької областей щодо їх незаконного приєднання до свого складу. У МЗС України прокоментували ці псевдореферендуми, закликавши всі держави та міжнародні організації негайно засудити незаконні дії кремля на тимчасово окупованих територіях України та посилити ізоляцію росії.

Юлія Осим

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!