Зеленський заявив про формування нових бригад для посилення позицій на фронті

979 0
Володимир Зеленський звернувся до учасників Контактної групи з питань оборони України, Рамштайн.
ФОТО ОП

ФОТО ОП

Президент України Володимир Зеленський заявив про формування нових бригад для посилення позицій на фронті. Про це він повідомив учасникам Контактної групи з питань оборони України у німецькому Рамштайн. 

«Зараз ми формуємо нові бригади для посилення позицій. Їм необхідна підтримка, як і бригадам, які вже перебувають на фронті», – сказав президент.

Також він попросив союзників приділяти якомога більше уваги виробництву зброї на території своїх країн і в рамках спільних з Україною проєктів, щоб збільшувати оборонний потенціал.

«Вони знають, як перемогти. Вони мають перемогти. Але українським захисникам потрібна ваша своєчасна підтримка в достатній кількості – саме те, що потрібно було б вам, якби ви були солдатами на цій війні», – вказав президент.

Додамо, що 26 квітня проходить 21 засідання у форматі Рамштайн. Головними темами засідання будуть постачання зброї, снарядів, насамперед 155 мм, і ракет ATACMS.

Нагадаємо, що Закон про мобілізацію з новими правками, ухвалений парламентом та підписаний президентом України, вступить в дію вже з 18 травня. Деталі – за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!