Зеленський збирав ставку. Про що говорили

900 0
Окремо обговорили ситуацію в енергетиці.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 23 грудня, збирав Ставку верховного головнокомандувача. За його словами, військове керівництво бачить перспективи на фронті. 

«Готуємо найближчі місяці і загалом наступний рік. Завдання наші – незмінні. Це звільнення нашої землі. Безпека для наших людей. Відновлення нашої країни після російських ударів. Це компоненти української перемоги, яку ми наближаємо крок за кроком. Заслухали сьогодні на Ставці командувачів. Бачимо перспективи на фронті. Готуємось до різних варіантів дій держави-терориста – бачимо її наміри. І будемо відповідати» – каже він у своєму зверненні.

Читайте також: «Росіяни готують 200 тисяч солдатів. Не сумніваюсь, що вони знову підуть на Київ», – Залужний

Окремо, додає глава держави, обговорили ситуацію в енергетиці.

Нагадаємо, що росія стягує людей і зброю для нового наступу. Зокрема, вже в січні, але швидше за все навесні рф може розпочати великий наступ з Донбасу на сході, з півдня або навіть з білорусі. Російські війська будуть прагнути відтіснити українські сили і навіть можуть зробити другу спробу взяти Київ.

Ольга Коваль

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!