Зеленський звільнив Шефіра та декількох своїх радників

795 0
Шефір є давнім другом Зеленського та його бізнес-партнером.
Фото: Європейська правда

Фото: Європейська правда

Президент Володимир Зеленський 30 березня звільнив свого першого помічника Сергія Шефіра та декількох радників. Про це йдеться в указі президента.

Президент, окрім Шефіра, також звільнив декількох радників, серед яких Михайло Радуцький, Сергій Трофімов та Олег Устенко.

Звільнені ще й позаштатні уповноважені з питань волонтерської діяльності Наталія Пушкарьова та з питань забезпечення прав захисників Альона Вербицька.

Зазначимо, Шефір є давнім другом Зеленського та його бізнес-партнером. Він був призначений першим помічником Зеленського у травні 2019 року, як тільки той узявся за виконання обов’язків президента.

У 2003 році разом з Зеленським вони заснували студію Квартал 95. Сергій Шефір був сценаристом, продюсером і директором Студії Квартал-95. За даними Слідство.Інфо, саме Шефіру Зеленський передав свою частку Кварталу 95 напередодні президентських виборів 2019 року.

Додамо, 29 травня Зеленський звільнив двох заступників голови ОП Андрія Єрмака: Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. Замість них призначено Олену Ковальську та Ірину Мудру.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!