Київ

Зелену зону на Січових Стрільців в Києві знищують заради парковки, - Перов

922 0
Мешканці звернулися до поліції та подали заяви про самоправство у зв'язку з проведенням незаконної вирубки
Фото: Дмитро Перов

Фото: Дмитро Перов

Кияни обурені вирубкою дерев на Січових Стрільців, 55 і стверджують самоправство. Про це повідомив київський активіст Дмитро Перов.

У центральній частині міста на вулиці Січових Стрільців, 55, розпочали вирубку дерев, що наразі у дворі багатоповерхівки. За повідомленням Перова, зелену зону знищують для створення паркінгу на цій території.

Обурення мешканців викликає те, що вирубка дерев проводиться без належних документів та консультацій з місцевими жителями. Під час спроби з'ясувати підстави для такого рішення, мешканці отримали відповідь про те, що ці дерева нібито загрожують життю людей.

Мешканці звернулися до поліції та подали заяви про самоправство у зв'язку з проведенням незаконної вирубки.

Вони вимагають проведення повноцінного обговорення цього питання та залучення громадськості.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!