Землі рекреації вартістю понад 200 млн грн на Львівщині повернули громаді

519 0
Йдеться про земельну ділянку площею 5 га, яка розташована в межах Стрийської територіальної громади.
Фото умовне

Фото умовне

Землі рекреації, вартість яких становила понад 200 млн грн, повернули у розпорядження місцевої територіальної громади на Львівщині. Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури. 

Йдеться про земельну ділянку площею приблизно 5 га, яка розташована в межах Стрийської ТГ. Її передали суб’єкту господарювання в користування для реконструкції будівель колишнього наркодиспансера під оздоровчо-відпочинковий комплекс та обслуговування парку пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення. 

Проте орендар, порушуючи умови договору, систематично не сплачував плату за землю. Відтак, до місцевого бюджету не надійшла значна сума коштів.

Нагадаємо, що земельну ділянку, вартість якої становить 413 млн грн, повернули у розпорядження Жидачівської територіальної громади. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!