Зенітний ракетний полк з Львівщини нагородили відзнакою «За мужність та відвагу»

5768 0
Окрім воїнів зі Львівщини, відзначили ще 6 бригад з інших областей.
фото: armyinform

фото: armyinform

Президент України Володимир Зеленський нагородив почесною відзнакою «За мужність та відвагу» 223 зенітний ракетний полк імені Українських Січових Стрільців, який базується на Львівщині. Про це йдеться в указі №408/2022, який оприлюднили на офіційному сайті глави держави.

Її присвоїли, аби гідно вшанувати мужність та героїзм особового складу військових частин Повітряних сил Збройних сил України, виявлених під час захисту державного суверенітету, незалежності, територіальної цілісності України, ведення бойових дій та виконання бойових завдань.

Читайте також: Президент Зеленський присвоїв державні нагороди ще десяткам українських захисників

Окрім воїнів зі Львівщини, відзначили ще 6 бригад з інших областей. Так, згідно з документом, відзначили ще: 40 бригаду тактичної авіації; 831 бригаду тактичної авіації; 96 зенітну ракетну Київську бригаду; 160 зенітну ракетну Одеську бригаду; 11 зенітний ракетний полк; 14 радіотехнічну бригаду імені Богдана Хмельницького.

Для довідки 

223-й зенітний ракетний полк імені Українських Січових Стрільців – формування зенітних ракетних військ у складі Повітряних Сил Збройних Сил України. Структурно належить до Повітряного командування «Захід». Завдання частини – охорона повітряного простору західних кордонів України.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!