Жадана у Львові запитали, чи піде він у політику

1305 0
Сергій Жадан сказав, що до нього не поступало пропозицій від політичних партій.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Під час презентації нового видання артбуку «Птах: вірші, що стали піснями» слухачі запитали у Сергій Жадана, чи збирається він йти у політику. На що співак відповів, що під час війни це не на часі. 

Сергій Жадан сказав, що до нього не поступало пропозицій від політичних партій. А якби вони й були, то, найого думку, наразі це недоречно. Він зазначив, що зараз головна мета – це перемога окупованих територій і громадян.

«Говорити про якесь політиканство просто некоректно щодо хлопців і дівчат, які знаходяться на фронті», – каже Жадан.

Читайте також: Жадан у Рясному: про війну, кохання та віру. Фото. Відео

У пресконференції також взяли участь співачка Христина Соловій, учасник гурту «Мертвий півень» Роман Чайка, учасники гурту «Жадан і Собаки» Євген Турчинов і Артем Дмитриченков та засновниця культурної платформи «Ковчег «Україна» Ярина Винницька.

Зазначимо, що що пресконференцію з нагоди презентації нового видання письменника можна переглянути на YouTube-каналі «Твоє місто».

Нагадаємо, що у соціальних мережах активно обговорювали кліп львівської співачки Христини Соловій на пісню «Юність», в якому знявся письменник Сергій Жадан. У відео Христина та Сергій зіграли історію кохання. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!