Київ

У Києві вітер повалив майже 60 дерев

670 0
Комунальники звільняють тротуари і проїжджі частини від повалених дерев.
Фото: Київзеленбуд

Фото: Київзеленбуд

Негода в Києві повалила вже майже 60 дерев. Про це повідомляє КО «Київзеленбуд».
 
«Станом на 11:00 було виявлено майже 60 дерев, повалених внаслідок сильних поривів вітру, а також чимало пошкоджених зі зламаним гіллям. Найбільше постраждали Шевченківський та Святошинський райони», - зазначили комунальники.
 
Районні КП УЗН продовжують обстежувати території своїх зелених зон, зокрема, парків, скверів і бульварів та інших зелених зон. Першочергово прибирають дерева та гілки, що заважають руху транспорту та пішоходам.
 
 
Також кияни телефонують до аварійно-диспетчерської служби КО «Київзеленбуд» щодо пошкоджених дерев на територіях біля житлових будинків, шкіл, дитсадків. 29 березня надійшло вже понад 20 дзвінків.
 
Минулої ночі бригади ДСНС 6 разів виїжджали на виклики: внаслідок сильного вітру в Києві впало кілька дерев, пошкоджено 4 автомобілі.
 
Нагадаємо, напередодні столичні комунальники вийшли на посилений режим роботи. Для усунення наслідків нічного снігопаду та ожеледиці Київавтодор вивів на шляхи столиці понад 150 одиниць спеціальної техніки. Киян закликали не паркувати автівки обабіч доріг.
 

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!