«Жовтими» вже є 10 областей. МОЗ оновило карантинні зони

1226 0
Жодна область не увійшла ще до «зеленої».
Фото: freepik

Фото: freepik

Станом на початок травня в Україні десять областей опинилися у «жовтій» зоні епіднебезпеки, сім областей – у червоній, а в зелену зону наразі не потрапив жоден регіон. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я на своєму сайті.

Згідно з даними, станом на 1 травня у червоній зоні перебувають Житомирська, Запорізька, Полтавська, Сумська, Харківська, Хмельницька та Чернігівська області.

Читайте також: Україна почала виходити з третьої хвилі Covid-19

Водночас у помаранчевій зоні є Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Кіровоградська, Луганська, Рівненська, Тернопільська та Черкаська області.

Київ з 1 травня перейшов до жовтої зони епіднебезпеки, у жовтій зоні також перебувають 9 областей, а саме: Вінницька, Закарпатська, Івано-Франківська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Херсонська та Чернівецька області.

Читайте також: Із «червоної» у «жовту». Чи справді у львівських лікарнях поменшало хворих

Згідно з даними МОЗ, жодна область наразі не входить до зеленої карантинної зони.

Нагадаємо, Львівщина повернулася до «жовтої» зони ще 26 квітня. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!