Зі Львова – до Мілана. Восени запустять новий авіарейс

5295 0
Італійська авіакомпанія відкриває зі Львова шість рейсів.
inquisitr.com

inquisitr.com

З вересня зі Львівського аеропорту запустять літаки до Мілана. Про це під час апаратної наради Львівської ОДА повідомила директорка аеропорту «Львів» Тетяна Романовська, інформує Львівський порталЗа її словами, уже цього тижня італійська авіакомпанія оголосить про нові рейси зі Львова.

Читайте також: П’ять фактів про Ryanair у Львові, які варто знати

«Оскільки лоукости не змогли на Італію та Іспанію відкрити рейси, то ми знайшли нову італійську компанію, яка вже днями оголосить, що 22 вересня Львів матиме новий рейс на Мілан щоп'ятниці та щонеділі», – повідомила вона і додала, що згодом компанія планує запустити рейс і по вівторках.

Окрім того, з грудня італійська компанія планує запустити рейси до Венеції та Неаполь, а з літа 2018 року – до Сардинії, Верони та Парми. Тетяна Романовська уточнила, що наразі немає інформації щодо прайсів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!