Зі Львова відкрили прямі рейси до Парижа. Фото дня

3644 0
Вартість квитків стартує від 1425 грн.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Український авіалоукостер SkyUp сьогодні, 9 листопада, відкрив прямі рейси зі Львова до аеропорта Бове, що неподалік Парижа.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

30 вересня Державіаслужба дозволила SkyUp виконувати рейси до Бове двічі на тиждень – у середу та суботу. Вартість квитків стартує від 1425 грн. Зі Львова літак вирушатиме о 15:05 та прибуватиме до Парижа о 16:55 за місцевим часом. У зворотному напрямку літак відправиться о 17:55 та прилетить до Львова о 21:25. Що 20 хв. з аеропорту Бове курсуватиме автобус до центру Парижа.

Додамо, що з кінця жовтня SkyUp літає зі Львова до Києва, ХарковаОАЕ та Праги, а з 24 листопада почне літати до Тель-Авіва

Читайте також: Латвійська авіакомпанія аirBaltic відкриває рейси зі Львова до Риги

ТОВ «Авіакомпанія «Скайап» зареєстроване у Києві в червні 2016 року. Його керівником став відомий експерт у сфері авіації Євген Хайнацький. Засновником SkyUp виступило ТОВ «ACS-Україна» Тетяни Альби та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp! 

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!