Зі Львова відкриють прямий рейс до Варни

2146 0
Болгарія дозволила в’їзд українцям із 16 липня.
Фото: Lowcostavia

Фото: Lowcostavia

Болгарська авіа компанія Voyage Air відкриє прямий рейс зі Львова до болгарської Варни. Про це повідомляє Lowcostavia.com.

Перевізник розпочне літати зі Львова з 27 липня щопонеділка, о 14:20, а у зворотному напрямку – о 12:00. Тривалість польоту 1 година 30-40 хвилин.

Додамо, що зі Львова до Болгарії літає авіакомпанія SkyUp. Зокрема так можна полетіти в Бургас.

Компанію Voyage Air створили у 2006 році. Вона займалася продажами та обслуговуванням літаків. У 2015 році Voyage Air отримала ліцензію на виконання пасажирських перевезень і з того часу займається здебільшого чартерними перевезеннями. Флот авіакомпанії налічує 3 літаки Boeing 737 різних модифікацій 1990-1997 років випуску.

Нагадаємо, що Болгарія дозволила в’їзд українцям із 16 липня та звільнила від обов’язкової довідки про ПЛР-тест на коронавірус та 14-денної самоізоляції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!