Зі Львова з’явиться новий рейс до Анталії

2014 0
Нова українська авіакомпанія «ФАНейр» отримала дозвіл на рейси до Туреччини.
фото: xvatit.com

фото: xvatit.com

Нова українська авівкомпанія «ФАНейр» виконуватиме чартерні рейси зі Львова до Анталії. Відповідне рішення ухвалили на засіданні комісії Державіаслужби України з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній 27 червня. Про це повідомляє ЦТС.

Читайте також: Які авіарейси запустять зі Львова у 2018 році. Перелік

Рейси на чартерах повинні виконуватися не рідше одного разу на тиждень або три рази на місяць. Права на маршрути діють до 27 жовтня цього року. Загалом віакомпанії надали права на експлуатацію маршрутів у Чорногорію, Туреччину та Болгарію.

Згідно з даними Державного реєстру цивільних повітряних суден, флот авіакомпанії складається з двох літаків – Airbus A320-212 з реєстраційним номером UR-CQM і Airbus A321-211 з номером UR-CRI. Вік першого літака 24 роки, другого – 14 років.

Читайте також: Львівський аеропорт планує відкрити рейси до Канади та США

Довідка.

«ФАНейр» пов'язана з авіакомпаніями  «Аланна» (колишня «Дарт») і «Хорс». За даними Державного реєстру юридичних осіб, «ФАНейр» є правонаступником авіакомпанії «Камус Ейр».

Власниками «ФАНейр» є Віктор Стрілецький і Сергій Сінченко, які є або були власниками або є директорами ще кількох юридичних осіб (ТОВ «Вінницькі кристали», ВАТ «Лезниківський кар'єр» та інші).

Директором «ФАНейр» є Василь Пустовалов, який також очолює авіакомпанію «Авіатранс К», яка втратила сертифікат експлуатанта ще в 2013 році. Цього перевізника ЗМІ пов'язують з авіакомпанією «Хорс» Сергія Томчані.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!