Київ

Знущалася та принижувала дітей. Столичні поліцейські перевірять інформацію щодо булінгу школярів вчителем

884 0
Батьки вимагають звільнення вчителя.
Умовне фото

Умовне фото

Столичні правоохоронці отримали повідомлення від місцевої мешканки про те, що вчитель молодшої школи №216 дозволяє собі зухвале ставлення до дітей, залякує та ображає школярів.

У поліції вже зареєстрували дану подію, за результатами перевірки якої буде прийнято рішення щодо правової кваліфікації. Про це йдеться у повідомленні поліції Києва.

Зазначається, інформацію про подію зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Оболонського управління поліції. Наразі поліцейські проводять перевірку, за результатами буде визначено правову кваліфікацію дій вчителя.
 
Нагадаємо, у столичній школі №216 вчителька знущалася з дітей у третьому класі. Окрім цього батьки скаржаться, що викладачка розмовляє російською мовою та застосовує фізичну силу до учнів.
 
 

Додамо, «Твоє місто» звернулося до Департаменту освіти і науки КМДА за коментарем та очікує на відповідь.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!