ЗСУ повністю звільнили місто на Харківщині

1309 0
Місто Балаклія взято під контроль ЗСУ.
Фото: Kharkiv.today

Фото: Kharkiv.today

Сьогодні 8 вересня, о 16.00 Збройні сили України повністю звільнили з-під російської окупації місто Балаклія в Харківській області. Інформацію підтвердив президент України Володимир Зеленський опублікувавши відео із доповіддю бійців. 

«Місто Балаклія Харківської області взято під контроль. Наказ виконано. Російські окупаційні війська відійшли. Спецпідрозділ Головного управління розвідки «Kraken», – сказав український захисник. 

Читайте також: Українські захисники успішно відбили атаки окупантів на низці напрямків, – Генштаб

На опублікованому відео військовий стоїть на даху на прапорі рф, а позаду нього встановлено прапор України.

«Все на своїх місцях. Прапор України у вільному українському місті під вільним українським небом! Дякую! Пишаюся! Бережіть себе! До перемоги!», – написав президент. 

Нагадаємо, Збройні сили України на Харківському напрямку звільнили понад 20 населених пунктів і вклинилися в оборону противника на глибину до 50 км. Зараз триває «зачистка» у низці населених пунктів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!