ЗСУ розбили бригаду морської піхоти російської армії

2459 0
Втрати особового складу становлять майже 85%.
Фото: mil.gov.ua

Фото: mil.gov.ua

Українські захисники знищили майже 85% особового складу 810 окремої бригади морської піхоти ворожих військ. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Так, після вдалих дій Сил оборони на Херсонському напрямку армія рф зазнала значних втрат у живій силі. Йдеться про 810 бригаду морської піхоти, пункт постійної дислокації якої був у Севастополі.

Крім того, у решти військовослужбовців вкрай низький морально-психологічний стан, вони масово відмовляються від повернення до зони ведення бойових дій.

Нагадаємо, що за минулу добу, 11 вересня, українські військові звільнили від російських загарбників понад 20 населених пунктів. Під час відступу російські війська спішно кидають свої позиції та тікають вглиб тимчасово зайнятих територій або ж на територію рф. За минулу добу окупанти вивезли награбоване у місцевих жителів майно та транспортні засоби з Великого Бурлука та Дворічної Харківської областіНа Луганщині військові країни-агресора з родинами залишили місто Сватове, там перебувають тільки військовослужбовці так званої «народної міліції» з числа місцевих жителів.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!