ЗСУ збили російський винищувач-бомбардувальник Су-34

684 0
Також збили 12 безпілотників Shahed та одну керовану авіаційну ракету Х-59.
Фото умовне

Фото умовне

Уранці 18 лютого на східному напрямку війська Повітряного командування «Схід» збили черговий російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Про це повідомили в Повітряних силах ЗСУ.

Також у повітряних силах ЗСУ розповіли про те, що протягом ночі на 18 лютого російські окупаційні війська здійснили напад на Україну за допомогою 6 зенітних керованих ракет С-300, 3 крилатих ракет Х-22, керованої авіаційної ракети Х-59, а також 14 ударних безпілотників типу Shahed.

Для відбиття повітряного нападу були задіяні зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України, а також засоби радіоелектронної боротьби.

Читайте також: Українські військові вийшли з Авдіївки, – Сирський

У результаті бойових дій було збито 12 безпілотників Shahed та одну керовану авіаційну ракету Х-59 в районах Чернігівської, Сумської, Полтавської, Кіровоградської та Дніпропетровської областей.

Нагадаємо, що протягом минулої доби відбулося 82 бойових зіткнення. Загалом ворог завдав 13 ракетних та 104 авіаційних ударів, здійснив 169 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

ТЕГИ: ппо, су-34

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!