ЗСУ зірвали плани ворога оточити Бахмут до 26 грудня

1171 0
Противник не відмовився від планів вийти на кордони Донецької області.
ЕКІПАЖ УКРАЇНСЬКОГО Т-64 НЕПОДАЛІК ВІД БАХМУТА / WOLFGANG SCHWAN

ЕКІПАЖ УКРАЇНСЬКОГО Т-64 НЕПОДАЛІК ВІД БАХМУТА / WOLFGANG SCHWAN

Українські захисники зірвали плани ворога оточити Бахмут та захопити Соледар до 26 грудня. Про це повідомив командувач Сухопутних військ ЗС України Олександр Сирський, пише Міністерство оборони України. 

«Нам вдалось зірвати плани ворога. Навіть в умовах переваги противника в силах і засобах, вони не змогли виконати поставлену їхнім командуванням задачу – захопити Соледар та оточити Бахмут до 26 грудня», – пояснив він. 

Разом з тим, за словами Сирського, противник не відмовився від планів вийти на кордони Донецької області. Наступальне угруповання військ противника продовжує повзучий наступ на Донеччині. Численні штурми українських позицій тривали навіть у новорічну ніч, а за перші три дні нового року інтенсивність бойових дій поступово зростала. 

Читайте також: Ракетні удари росії можуть бути комбінованими, – розвідка 

«Попри те, що наш ворог на найгарячіших ділянках фронту має перевагу в озброєнні та військових, рівень їхніх безповоротних втрат набагато більший, ніж у нас», – додав командувач Сухопутних військ ЗСУ. 

Нагадаємо, українські військові 3 січня знищили 720 російських солдатів. Загалом за час повномасштабної війни росія вже втратила 108 910 своїх військових.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!