ЗСУ знищили на Херсонщині три командні пункти російських окупантів

755 0
Втрати ворога складають 11 рашистів, 3 одиниці авто-бронетехніки та самохідну гаубицю «Мста-С».
ФОТО: ГЕНШТАБ ЗСУ

ФОТО: ГЕНШТАБ ЗСУ

Українські артилеристи вдарили по трьох пунктах управління російських військових в Херсоні та Дар’ївці. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук з посиланням на дані ОК Південь.

«Вогневі завдання наших ракетно-артилерійських підрозділів реалізовано влучанням по трьох пунктах управління в Херсоні та Дар’ївці, зокрема й 35-ої фашистської армії в Новій Каховці», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: ЗСУ вже розгромили п'яту частину російських наступальних підрозділів, — Залужний 

Також уражено склади боєприпасів в Любимівці та Херсоні. Підтверджені втрати ворога складають 11 окупантів, 3 одиниці авто-бронетехніки та самохідну гаубицю «Мста-С».

Додамо, що міст та переправа через Інгулець перебувають під вогневим контролем українських військових, уражені і не функціонують.

Читайте також: У Чорному морі росіяни тримають у бойовій готовності 24 крилаті ракети

Нагадаємо, станом на 186 день повномасштабного вторгнення росії втрати окупантів на війні в Україні становлять – 46 750 військових, 1 942 танки та 1 050 артилерійських систем.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!