ЗСУ звільнили Снігурівку на Миколаївщині. Відео

903 0
10 листопада місто знову стало українським.
Фото: скріншот відео

Фото: скріншот відео

Українські військові 10 листопада звільнили місто Снігурівку на Миколаївщині. Про це свідчить відео, опубліковане військовими у Facebook. 

Джерело: відео бійців, опубліковане Романом Лозинським у Facebook

«10 листопада 2022 року було звільнено населений пункт Снігурівка силами 131-го окремого розвідувального батальйону», – сказав один з бійців на відео. 

Водночас голова Офісу президента Андрій Єрмак опублікував у своїх соцмережах зображення снігура. 

Зазначимо, що 9 листопада командувач російськими окупаційними військами в Україні Сергій Суровікін заявив, що на Херсонщині рф перекидає окупантів на лівий берег Дніпра, тобто залишає Херсон.

Юлія Осим

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!