Звідки у Львові найчастіше евакуюють авто. Перелік локацій

1192 0
Найчастіше автомобілі забирають зі зупинок громадського транспорту.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Від початку 2023 року Львові за неправильне паркування на арештмайданчики евакуювали  3289 автомобілів. Найчастіше водії порушують правила та зупиняються на велодоріжках та зупинках громадського транспорту. Про це повідомили в управлінні безпеки ЛМР.

Найбільше автівок порушників евакуюють на вул. Гавришкевича, вул. Винниченка, пл. Петрушевича, пл. Старий Ринок, вул. Героїв УПА, 80, вул. Кн.Ольги, 98а,б та перехрестя вулиць І.Франка-Козельницька.

Додамо, що на вулиці Винниченка щодня за порушення правил зупинки та паркування транспортних засобів на вулиці Винниченка у Львові фіксують близько 20 правопорушень. 

Як зазначав Tvoemisto.tv інспектор з паркування Артур Строцький, щодня у Львові близько 30 автівок евакуатор везе на арештмайданчики.

Читайте також: Паркування у Львові. Що змінилось та де найчастіше штрафують

«В день у Львові евакуюють близько 20-30 автомобілів. Минулого місяця ми евакуювали близько 600 авто у Львові. Найчастіше львів’яни припарковуються на пішохідних переходах, перехрестях, прилеглих до них територіях та біля зупинок громадського транспорту, а це заборонено», – пояснив він.

Нагадаємо, що журналістка Tvoemisto.tv поспілкувалася з інспектором з паркування у Львові про те, як він визначає, який автомобіль потрібно евакуювати, хто має компенсувати вартість пошкодженої під час евакуації машини, скільки евакуаторів працює у місті та чи справді є такі авто, які вони не можуть забрати на штрафмайданчик.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!