З'явилися деталі про 12-х хворих на коронавірус у Львівській області

12224 0
Це пацієнти віком від 16 до 58 років.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

На Львівщині підтвердили 12 випадків захворювання на коронавірус. Вчора, 1 квітня, коронавірус діагностували у п’яти пацієнтів.

Читайте також: Наскільки Центр легеневого здоров’я у Львові готовий до прийому хворих на коронавірус 

За даними обласного лабораторного центру МОЗ, лабораторно підтверджені 12 випадків захворювання на Covid-19: 

  • 58-річний чоловік який повернувся з Німеччини, ознак захворювання у нього не було, при обстеженні у приватній лабораторії виявили коронавірус. За останніми тестами від 1 квітня пацієнт видужав.
  • 50-річна жінка зі Львова, яка повернулась з Австрії, при обстеженні в лабораторії в неї виявили коронавірус. При повторному дослідженні матеріалу від хворої 26 і 30 березня отримали негативні результати, пацієнтка видужала.
  • 58-річний чоловік із Пустомит, 13 березня повернувся з Італії, госпіталізований з ознаками ГРЗ, 26 березня у нього виявили коронавірус, лікується у стаціонарі.
  • 55-річний чоловік зі Львова, контактував із лабораторно підтвердженим випадком захворювання Covid-19. 
  • 16-річний хлопець зі Львова, мав контакт із лабораторно підтвердженим випадком захворювання Covid-19. 
  • 31-річний мешканець Рава-Руської, який повернувся з Німеччини 24 березня. Його госпіталізували в 29 березня в інфекційну лікарню з ознаками респіраторного захворювання, а 31 березня підтвердили коронавірус, він продовжує стаціонарне лікування.
  • 55-річна львів’янка, яку госпіталізували 25 березня із запаленням легень у пульмонологічне відділення 5-ї міської клінічної лікарні, а вчора, 31 березня, виявили коронавірус. Продовжує стаціонарне лікування у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні.
  • 32-річний львів’янин, який, за його словами, не подорожував. Звернувся в інфекційну лікарю 22 березня з ознаками респіраторного захворювання. 1 квітня у нього підтвердили коронавірус. Перебуває на амбулаторному лікуванні.
  • 43-річний мешканець Стрия, що 14 березня повернувся з Німеччини. 23 березня звернувся в інфекційну лікарню, його госпіталізували. 1 квітня у нього підтвердили Covid-19.
  • 57-річний чоловік із Стрийського району. 13 березня його госпіталізували у пульмонологічний відділ Стрийської центральної міської лікарні, а 1 квітня йому підтвердили коронавірус.
  • 53-річна мешканка Пустомитівського району. 7 березня приїхала з Сербії, а через тиждень у неї з’явилися ознаки захворювання. Перебуває на амбулаторному лікуванні, 1 квітня у неї підтвердили Covid-19.
  • 58-річний львів’янин, що повернувся з Австрії 12 березня. 21 березня звернувся до інфекційної лікарні, перебуває на амбулаторному лікуванні. 1 квітня у нього підтвердили Covid-19.

Читайте також: Як я потрапила у львівську інфекційну лікарню з підозрою на коронавірус

Нагадаємо, За останніми офіційними даними МОЗ, коронавірусом в Україні заразилися 804 людини, з них 20 померли, а 13 одужали.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!