З’явився віртуальний тур Шевченківським гаєм. Де подивитися

5352 0
Google створив віртуальний тур українськими музеями просто неба.

У рамках проекту «Автентична Україна» компанія Google спільно з Міністерством культури створила 3-D-мандрівки українськими музеями просто неба, інформує прес-служба ЛМР.

Загалом тур включає сім музеїв, серед яких – Музей народної архітектури та побуту у Львові. Сервіс доступний трьома мовами – українською, англійською та російською.

Віртуальну подорож можна здійснити на сайті «Музеї України просто неба», натиснувши «Розпочати тур» та обравши відповідний музей з переліку.

Читайте також: Ніч у Львові: Шекспір в італійському дворику

«Завдяки зручній навігації і 360-градусним панорамам віртуальні туристи можуть прогулятися територією музею, оглянути експозиції садиб із рідкісних етнографічних зон та навіть зазирнути всередину автентичних споруд з будь-якого куточку світу», – зазначають працівники музею.

Крім Шевченківського гаю, погуляти віртуально можна Національним музеєм архітектури та побуту України (Пирогів), Музеєм народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини (Переяслав-Хмельницький), Закарпатським музеєм народної архітектури та побуту (Ужгород), Центром народознавства «Мамаєва слобода» (Київ), Національним заповідником «Хортиця» (Запоріжжя) та Резиденцією Богдана Хмельницького (Чигирин).

Нагадаємо, що Leopolis Jazz Fest оголосив дати наступного фестивалю.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!