Новини
Сторінка:119111921193
  • Через ремонт мережі сьогодні без тепла Наукова Через ремонт мережі сьогодні без тепла Наукова Сьогодні, 27 жовтня, через ремонт магістральної теплової мережі на початку вул. Наукової припинене теплопостачання у деякі будинки.
  • Через два тижні у Львові не буде літніх майданчиків Через два тижні у Львові не буде літніх майданчиків У Львові розпочався процес демонтажу літніх майданчиків. До 1 листопада усі такі об`єкти не повинні функціонувати, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • 15 листопада на "Арені Львів" відбудеться перший футбольний матч Україна - Австрія 15 листопада на "Арені Львів" відбудеться перший футбольний матч Україна - Австрія Перший матч на новому стадіоні до Євро-2012 у Львові буде зіграно 15 листопада. На львівській арені збірна України зустрінеться в товариському матчі зі збірною Австрії. Про це Гал-інфо повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.
  • Цьогоріч Різдвяний ярмарок у Львові стартує 10 грудня Цьогоріч Різдвяний ярмарок у Львові стартує 10 грудня З 10 грудня до 15 січня у центральній частині Львова діятиме традиційний Різдвяний ярмарок.
  • Сьогодні та завтра транспорт у Львові курсуватиме за зміненим графіком Сьогодні та завтра транспорт у Львові курсуватиме за зміненим графіком У зв’язку з підготовкою та відлагодженням транспортного сполучення на час відкриття стадіону до ЄВРО 2012 та проведення футбольних матчів, сьогодні та завтра відбудуться зміни у русі комунального транспорту Львова. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Українцям радять утриматися від подорожей до Таїланду Українцям радять утриматися від подорожей до Таїланду Міністерство закордонних справ України застерігає українців від поїздок до Таїланду до кінця жовтня - початку листопада.
  • Завтра у Львові частково не буде води на вулиці Стрийській Завтра у Львові частково не буде води на вулиці Стрийській Завтра, 26 жовтня, буде припинено подачу води до будинків непарної сторони вулиці Стрийської (№77-127) та на автовокзал, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Американські кулінари: «Україна – потужний виробник їжі в світі» Американські кулінари: «Україна – потужний виробник їжі в світі» Американки Лінда Норріс та Сара Кроу після тривалого перебування в Україні захопилися кухнею нашої країни. Саме тому вони організували серію відкритих бесід про їжу, її роль і місце в сучасному житті американців та українців під назвою «Маринади». Остання з таких відбулася у Львові. Раніше дитячими спогадами, думками та емоціями стосовно їжі ділилися жителі Києва, Донецька та Одеси.
  • У вівторок та середу деякі райони Львова будуть без цілодобового водопостачання У вівторок та середу деякі райони Львова будуть без цілодобового водопостачання ЛКП «Львівводоканал» замінює аварійну ділянку водогону «Карачинів-Львів». У зв’язку з проведенням ремонтних робіт 24 та 25 жовтня подача води в окремі райони міста буде обмеженою.
  • З 18 листопада в Україні почнуть продавати iPhone 4S З 18 листопада в Україні почнуть продавати iPhone 4S Старт продажів офіційно ввезених в Україну і сертифікованих iPhone 4S запланований вже на третю п'ятницю листопада - 18 число.Остаточна ціна пристроя поки не озвучена, але приблизно відомо, що вона буде в ціновому коридорі 8-9 тисяч гривень, - повідомляють ITnews.
  • Експерти: паперові газети зникнуть до 2050 року Експерти: паперові газети зникнуть до 2050 року До 2017-2050 року в світі і в Україні газети в друкованому вигляді перестануть існувати, заявили учасники третього Всеукраїнського газетного конгресу.
  • Із 31 жовтня графік руху потягів до Росії буде змінено. Можливі запізнення (оновлено) Із 31 жовтня графік руху потягів до Росії буде змінено. Можливі запізнення (оновлено) Пасажири, які збираються здійснювати поїздку з 31 жовтня по 3 грудня 2011 року у напрямку Росії, Білорусі або транзитом через вказані держави, та вже придбали проїзні документи, мають уточнити час відправлення поїзду по станції посадки.
  • До понеділка у Львові курсуватимуть нічні маршрутки До понеділка у Львові курсуватимуть нічні маршрутки Цими вихідними у Львові знову можна буде скористатись «нічними» автобусами, - інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Львівські депутати скасували тарифи на квартплату Львівські депутати скасували тарифи на квартплату Учора, 20 жовтня, депутати Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про скасування рішення виконавчого комітету від 31.05.2011 № 561 (зі змінами)», якою скасували тариф на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для населення у Львові. За проголосувало 63 депутати.
  • Львівська залізниця скасувала поїзди Львів-Адлер, Івано-Франківськ-Шепетівка, Кременчук-Львів, Маріуполь-Львів Львівська залізниця скасувала поїзди Львів-Адлер, Івано-Франківськ-Шепетівка, Кременчук-Львів, Маріуполь-Львів Для мінімізації збитковості пасажирських перевезень на Львівській залізниці відбудуться зміни у розкладі руху пасажирських поїздів. Про це повідомляє прес-служба Львівської залізниці.
  • УЄФА заборонила курити на стадіонах під час Євро 2012 УЄФА заборонила курити на стадіонах під час Євро 2012 УЄФА оголосив про заборону на вживання, продаж та рекламу тютюнових виробів на всіх приймаючих стадіонах чемпіонату Європи 2012, - повідомляє Інформаційний центр “Україна 2012”.
  • З понеділка у Львові тролейбуси №11 та №24 курсуватимуть за звичними маршрутами. З понеділка у Львові тролейбуси №11 та №24 курсуватимуть за звичними маршрутами. З понеділка. 24 жовтня львівські тролейбуси №11 та №24 курсуватимуть за звичними маршрутами. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Садовий проти продажу алкогольних напоїв у кіосках Львова Садовий проти продажу алкогольних напоїв у кіосках Львова Сьогодні на пленарному засідання Львівської міської ради мер Андрій Садовий ініціював заборону продажу алкогольних слабоалкогольних напоїв у МАФах. Відповідний проект ухвали міський голова доручив підготувати на наступне пленарне засідання, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Сьогодні львівським батькам радитимуть, як доглядати за немовлятами
Сьогодні львівським батькам радитимуть, як доглядати за немовлятами Сьогодні, 20 жовтня у приміщенні СШ №91для молодих сімей відбудеться тренінг «Як доглядати за немовлятами», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Квитки на відкриття «Арени Львів» коштуватимуть від 350 грн Квитки на відкриття «Арени Львів» коштуватимуть від 350 грн На відкриття стадіону «Арена Львів», яке відбудеться 29 жовтня 2011 року, розповсюдять близько 31 тисячі запрошень. 3 тисячі з них надійдуть у вільний продаж, - повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».
  • Вода в Рясне-1, в частинах Залізничного та Шевченківського районів буде о 18.00 Вода в Рясне-1, в частинах Залізничного та Шевченківського районів буде о 18.00 Близько 30 тис. жителів Львова залишилися без водопостачання через аварію на магістральному водопроводі «Карачин-Львів» біля села Рясне-Руське Львівської області. Про це повідомив представник львівського міського комунального підприємства «Львівводоканал».
  • Рада має намір заборонити показ на ТБ померлих та тяжко поранених Рада має намір заборонити показ на ТБ померлих та тяжко поранених Верховна Рада України має намір заборонити показ у телевізійних та радіопрограмах позитивну оцінку насильства, померлих та тяжко поранених. Також - зобов’язати інтернет-провайдерів обмежувати вільний доступ до веб-сайтів або їх частин, визначених Нацкомісією з моралі як еротичні. За прийняття у першому читанні відповідного законопроекту № 7132 проголосували 276 депутатів при мінімально необхідних 226.
  • З листопада українці їздитимуть до Бразилії без віз З листопада українці їздитимуть до Бразилії без віз З 4 листопада 2011 року набирає чинності угода між урядом України та Федеративною Республікою Бразилія про часткову відмову від віз. Про це 18 жовтня повідомив прес-секретар українського МЗС Олександр Дикусаров
  • Без води і тепла деякі львів`яни будуть до 17.00 Без води і тепла деякі львів`яни будуть до 17.00 Через ремонт запірної арматури на магістральній тепловій мережі на вулиці І. Чмоли сьогодні, 19 жовтня, буде припинено подачу гарячої води та опалення споживачам району.
  • Рада повернула зимовий час Рада повернула зимовий час Верховна Рада з третьої спроби підтримала проект постанови №9297 від 17 жовтня 2011 року, поданий спікером Володимиром Литвином, про визнання такою, що втратила чинність, постанови «Про зміну порядку обчислення часу на території України».
  • Завтра Рясне-1, частини Залізничного та Шевченківського районів без води Завтра Рясне-1, частини Залізничного та Шевченківського районів без води За повідомленням прес-служби Львівської міської ради, завтра, 19 жовтня, з 10.00 до 18.00 через ремонтні роботи буде обмежено водопостачання частини Залізничного та Шевченківського районів Львова.
  • На вихідних у Львові «LVIV TATTOO FEST – 2011» На вихідних у Львові «LVIV TATTOO FEST – 2011» 21- 23 жовтн у Львові відбудеться 2-й Міжнародний фестиваль мистецтва натільного живопису «LVIV TATTOO FEST – 2011», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Протягом трьох днів у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) понад 30 майстрів з України, Італії, Німеччини, Росії, Польщі та Білорусі представлятимуть свою майстерність для відвідувачів фестивалю.
  • Якщо зміни до Житлового кодексу наберуть чинності, більшість львівських підприємців все одно не зможуть виселити, - юрист Якщо зміни до Житлового кодексу наберуть чинності, більшість львівських підприємців все одно не зможуть виселити, - юрист Якщо Президент України підпише законопроект "Про внесення змін до ст. 6 Житлового кодексу", який забороняє використовувати квартири для виробничих потреб, у тому числі і для розміщення офісів, більшість львівських підприємців все одно зможуть залишатись на місцях. Якщо ж їх вимагатимуть виїхати з приміщенням або штрафуватимуть, то бізнесмени можуть захищати свої права у суді. Таку думку у коментарі для медіа-порталу «Твоє місто» висловив керівник програм Львівського центру юридичного захисту населення Олександр Атаманів.
  • Україна не переходитиме на зимовий час. Забракло 10 голосів Україна не переходитиме на зимовий час. Забракло 10 голосів Верховна Рада відмовилася скасовувати своє попереднє рішення про відмову від зимового часу.
  • Навесні з’явиться залізничний маршрут, що з’єднає Львів і Трускавець Навесні з’явиться залізничний маршрут, що з’єднає Львів і Трускавець Навесні буде запущено 2 потяги, що з’єднають Львів і Трускавець. Також триває реконструкція залізниці, що з’єднує Львів і Закарпаття. Про це 14 жовтня на 11 Міжнародному Економічному Форумі повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.
  • За недогрів у квартирі українці можуть вимагати грошову компенсацію За недогрів у квартирі українці можуть вимагати грошову компенсацію Цього тижня в Україні почався опалювальний сезон, але ті, в кого батареї досі холодні, можуть сподіватися на матеріальну компенсацію. Домогтися перерахунку за недогрів чи відсутність гарячої води у квартирі теоретично можливо, а практично - надзвичайно складно.
  • Наступного місяця зі Львова діятимуть авіарейси в Прагу Наступного місяця зі Львова діятимуть авіарейси в Прагу Після завершення будівництва нового терміналу та злітно-посадкової смуги львівського аеропорту зі Львова відкривають нові авіарейси в Прагу та ряд інших європеських країн.
  • Завтра у Львові дискутуватимуть про відповідальність Завтра у Львові дискутуватимуть про відповідальність У суботу, 15 жовтня, у Львові відбудеться зустріч "Чи готові українські інтелектуали брати відповідальність за події у країні?". Обговорювати це питання будуть ректор Українського Католицького Університету о. Борис Гудзяк; історик і публіцист професор Ярослав Грицак; проректор УКУ Мирослав Маринович та головний редактор і засновник Незалежного культурологічного журналу "Ї" Тарас Возняк.
  • До кінця тижня тепло буде у всіх помешканнях Львова До кінця тижня тепло буде у всіх помешканнях Львова Сьогодні, 14 жовтня, у Львові розпочався опалювальний сезон. Станом на тепер опалюється більше половини житлових будинків міста. З рештою комунальники закінчать до неділі, - інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Зі Львова до Києва курсуватимуть корейські потяги Зі Львова до Києва курсуватимуть корейські потяги Україна закупить 10 корейських потягів, виробництва фірми «Хюндай», які будуть їздити зі швидкістю 160 км на год. Про це 14 жовтня на брифінгу під час XI Міжнародного економічного форуму у Трускавці повідомив віце-прем’єр-міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко.
  • Комунальні послуги в Україні можуть зрости на 32% Комунальні послуги в Україні можуть зрости на 32% Вартість комунальних послуг в Україні може зрости на 32%. Про це віце-прем’єр України Сергій Тігіпко заявив 14 жовтня на ХІ Економічному форумі в Трускавці на Львівщині.
  • Води в частині Залізничного району Львова не буде до 22.00 Води в частині Залізничного району Львова не буде до 22.00 Сьогодні на вулиці Бортнянського підключатимуть новий водогін. Через це з 10.00 до 22.00 буде припинене водопостачання частини Залізничного району.
  • Квитки на Lviv Fashion Week весна/літо 2012 не подорожчали Квитки на Lviv Fashion Week весна/літо 2012 не подорожчали 25 жовтня у Львові стартує Lviv Fashion Week весна/літо 2012. Цього сезону вхід на покази коштуватиме стільки ж, скільки і минулого року. Квитки Lviv Fashion Week уже є в продажу, придбати їх можна за адресами вулиця Дорошенка 28 або вул. Хуторівка 4-Б. Детальніше дивіться у відеосюжеті медіа-порталу «Твоє місто».
  • У Львові стартував туристичний форум У Львові стартував туристичний форум 12 жовтня у Львівському Палаці мистецтв стартував Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності. Цього року захід зібрав більше 100 підприємств з України, Польщі, Росії та Туреччини. Що корисного та цікавого вони привезли для Вас, дивіться у відеозвіті медіа-порталу«Твоє місто».
  • Гарячої води та опалення частина Сихова не матиме до 17.00 Гарячої води та опалення частина Сихова не матиме до 17.00 Для проведення робіт з заміни запірної арматури на тепловій мережі на вул. Сихівській, сьогодні, 13 жовтня, з 10:00 год. до 17:00 год. буде припинено гаряче водопостачання від шести ЦТП Сихівського району, - повідомляє прес-служба ЛМР.
  • Українcьким турфірмам дозволили замовляти персональні вагони та цілі потяги Українcьким турфірмам дозволили замовляти персональні вагони та цілі потяги "Укрзалізниця" оголосила про можливість організувати додаткові маршрути поїздів на замовлення туристичних компаній напередодні новорічних і різдвяних свят.
  • Щоб опалювальний сезон розпочався вчасно, комунальники просять львів Щоб опалювальний сезон розпочався вчасно, комунальники просять львів'ян залишатись вдома Як повідомляють у ЛМКП «Львівтеплоенерго», усі об’єкти теплопостачання Львова готові до роботи в зимовий період. Мешканців міста комунальники закликають повідомляти про несправності аварійним службам та бути вдома, щоб майстри змогли оперативно полагодити системи.
  • Рада може повернути «зимовий час» Рада може повернути «зимовий час» Голова Верховної Ради Володимир Литвин допускає перегляд Верховною Радою рішення про скасування переходу на зимовий час. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції у Львові.
  • Завтра у Львові стартує міжнародний Туристичний форум Завтра у Львові стартує міжнародний Туристичний форум 12-14 жовтня у Львові триватиме Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності-2011. Головною темою форуму буде презентація туристичних продуктів Львівщини в рамках підготовки до ЄВРО-2012, - інформує прес-служба Львівської ОДА.
  • Ковзанку на площі Ринок у Львові відкриють 1 листопада Ковзанку на площі Ринок у Львові відкриють 1 листопада Під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради 7 жовтня члени міськвиконкому прийняли рішення про влаштування сезонної льодової ковзанки на пл. Ринок.
  • Визначено механізм, за яким батько забиратиме дитину з пологового будинку Визначено механізм, за яким батько забиратиме дитину з пологового будинку Кабінет Міністрів України вніс зміни до статті 143-ї Сімейного кодексу України щодо обов’язку батька забрати дитину з пологового будинку в тому разі, якщо це не зроблено матір'ю - повідомляє прес-служба Міністерства освіти, науки молоді та спорту.
  • Опалювальний сезон у Львові розпочнеться швидше, - А. Садовий
Опалювальний сезон у Львові розпочнеться швидше, - А. Садовий За законом опалювальний сезон в Україні розпочинається 15 жовтня. Але цього року у Львові тепло у будинки подадуть швидше, 14 жовтня. Про це сьогодні повідомив міський голова Андрій Садовий.
  • Завтра в центрі Львова обмежать рух транспорту Завтра в центрі Львова обмежать рух транспорту У зв'язку з приїздом 11 жовтня до Львова маршалка Сейму Республіки Польща Гжегожа Схетини відбудуться певні зміни у русі транспорту на пр. Свободи, вул. Коперніка, Дорошенка, Січових Стрільців, Університетській та прилеглих вулицях.
  • У Львові відбувся другий інтернет-форум Lviv iCamp У Львові відбувся другий інтернет-форум Lviv iCamp У суботу, 8 жовтня, у Львові в приміщенні УКУ відбувся другий щорічний форум Lviv iCamp 2011, який зібрав близько 650 учасників і доповідачів з усієї країни.
  • Дивіться наживо онлайн-трансляцію з Lviv iCamp
  • Щоб опалювальний сезон розпочався 10 жовтня, керівникам  установ потрібно подати заяву Щоб опалювальний сезон розпочався 10 жовтня, керівникам установ потрібно подати заяву Як повідомили в управлінні інженерного господарства ЛМР, опалювальний сезон для закладів освіти, культури та охорони здоров’я може розпочатись з 10 жовтня. Але для того директор закладу повинен подати письмові звернення до теплопостачальних підприємств: ЛМКП "Львівтеплоенерго" або "Залізничтеплоенерго".
  • Львів Львів'яни продають тварин частіше, ніж віддають Користувачі зі Львова та області щотижня задають близько 1,5 тисяч запитів про котів і собак українською та російською мовами. Майже дві третини з них ? про собак, третина ? про котів. У 1,6% всіх запитів львів'ян про котів і собак зустрічаються і ті, й інші одночасно. Найпопулярніший із таких запитів ? фото собак в котів, - повідомляє Яндекс.
  • З понеділка жінок у Львові закликають пройти огляд у жіночій консультації (координати) З понеділка жінок у Львові закликають пройти огляд у жіночій консультації (координати) Із 10 по 21 жовтня у львівських поліклінічних відділеннях триватиме «Акція з профілактики та раннього виявлення захворювань шийки матки та молочної залози». У ці дні кожна жінка зможе пройти гінекологічний огляд у жіночій консультації закладу охорони здоров’я за місцем проживання.
  • У центрі Львова сьогодні затори: зніматимуть кіно в ... Німеччині У центрі Львова сьогодні затори: зніматимуть кіно в ... Німеччині Центральна частина міста Львова тимчасово перетвориться на знімальний майданчик. У зв’язку зі зніманням кінокартини, сьогодні, 7 жовтня, з 8.00 до 20.00 год. в місцях, де триватимуть зйомки, буде тимчасово призупинено рух транспорту.
  • У Львові стартувала виставка місцевого товаровиробника У Львові стартувала виставка місцевого товаровиробника Купуй Львівське! 6 жовтня у Львові стартувала виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Свою продукцію на ярмарку представили близько 70 підприємств, які працюють у Львові та області . Чи є там щось цікаве для львів`ян - дивіться у сюжеті медіа-порталу «Твоє місто».
  • Без гарантій, але дешево: у Львові проводять поточний ремонт доріг  (Відео) Без гарантій, але дешево: у Львові проводять поточний ремонт доріг (Відео) У Львові триває поточний експлуатаційний ремонт доріг по вулицях Антоновича, Героїв УПА, Окружної, Смаль-Стоцького, Федьковича і частини Городоцької. Цими дорогами можна доїхати з аеропорту і залізничного вокзалу в центр міста та навпаки. Вже проїхалась цими дорогами знімальна група медіа-порталу «Твоє місто».
  • Без гарячої води частина Львова буде до 17.00 Без гарячої води частина Львова буде до 17.00 За інформацією прес-служби ЛМР, сьогодні, 6 жовтня, у Львові без гарячої води залишаються Сихівський район, Новий Львів та частина Личаківського району (вул. Пасічна-Вашингтона-Шафарика).
  • Світлофор на Дорошенка не вимикатимуть Світлофор на Дорошенка не вимикатимуть ДГП „СМЕУ УМВСУ у Львівській області” погасило борг за спожиту електроенергію перед ПАТ „Львівобленерго”, повідомляє відділ корпоративних зв`язків ПАТ “Львівобленерго”.
  • У Львові подорожчала вода для підприємств У Львові подорожчала вода для підприємств У Львові тарифи на воду для бюджетних організацій та інших споживачів (підприємств, організацій, суб’єктів підприємницької діяльності – фізичні особи) становитимуть 6,05 грн., у тому числі: послуги водопостачання – 4,39 грн., послуги водовідведення – 1,66 грн, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Через борги завтра  у Львові відімкнуть 2 світлофори Через борги завтра у Львові відімкнуть 2 світлофори Як повідомляє ПАТ "Львівобленерго", завтра, 6 жовтня 2011 року, у зв’язку із заборгованістю буде припинено електропостачання одного світлофора по вул. Виговського та одного світлофора на перехресті вул.Дорошенка-пр.Свободи у місті Львові.
Сторінка:119111921193
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!