Політична реклама

Алергію спричиняє стрес

2129 1
У сучасному світі в розвинутих країнах наростає кількість людей, які страждають від алергічних захворювань. Статистика свідчить, що до таких належать близько чверті населення земної кулі

За прогнозами лікарів, у недалекому майбутньому ця цифра може збільшитися вдвічі. Становище ускладнюється і тим, що схильність до алергії передається в спадщину, - пише "ВКурсе".

Дослідники стурбовані цією проблемою та проводять безліч досліджень, щоб зрозуміти механізми алергії, щоб знайти способи лікування та зменшення несприятливих наслідків. Фахівці Каролінського університету вивчили вплив стресу на прояви алергії.

Було доведено, що посилення стресового навантаження викликає більш бурхливі прояви алергії. Навчившись контролювати стрес, можна зменшити кількість та інтенсивність алергічних реакцій. Раніше проведеними дослідженнями визначено, що середній рівень стресу підсилює алергію на 75%, а сильний стрес, крім того, що удвічі посилює реакцію, але і сприяє її збереженню на наступний день в 4 рази частіше.

3 Квітня, 2013 15:21
Валентин Халецький Сайт youtube.com/user/detaelislviv Медицина майбутнього - сьогодні! +38 (097) 474 29 80.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!