Політична реклама

Банани та варені яйця зменшують стрес

1765 0
Вчені визначили 4 продукти, якими потрібно заїдати стрес. Ці продукти можна вживати для зняття стресу в будь-який час доби за потребою — і навіть на вечерю.

Гарний настрій після банану

Банан в цьому випадку є ідеальним рішенням. Це багате джерело калію, який регулює частоту серцевих скорочень, і магнію, який створює імунітет від стресу та знімає головний біль.

У банані міститься вітамін В6, що заспокоює нерви і покращує настрій, а вітамін С, як відомо, зміцнює імунну систему. Він також є багатим джерелом серотоніну, який покращує настрій і знімає стрес.

Йогурт і вівсянка

Ще одну цікава ідея для заїдання стресу – це комбінацію з вівсянки, йогурту та фруктів. Йогурт є багатим джерелом кальцію та вітамінів B, що позитивно впливають на нервову систему: B6 — знімає відчуття тривоги, B2 — тонізує людський організм, B1 — знімає стрес.

Крім того, бактерії, що містяться в йогурті, регулюють функцію кишечника та покращують настрій. Вуглеводи у вівсянці запобігають коливанню рівня цукру в крові і таким чином зупиняють голод і поганий настрій.

Їмо чорницю та забуваємо про стрес

Дослідження американських вчених показує, що чорниця впливає на нервову систему, покращує пам'ять і увагу, а також — захищає від нейродегенеративних змін у мозку.

Варене яйце

Це унікальний продукт, в якому вітаміни B, A, D, E, фолієва кислота, пантотенова кислота, селен, залізо, фосфор і цинк. Він також є прекрасним джерелом протеїну. Це ідеальне поєднання забезпечує нормальне функціонування жіночого організму.

Одним з найважливіших компонентів є яєчний лецитин, що захищає нервову систему та головний мозок, підтримує процес навчання й допомагає контролювати стрес. Яєчний лецитин теж знижує ризик розвитку хвороби Альцгеймера.

Джерело: ВКурсе

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!