Політична реклама

Безкоштовна виставка голубів відбудеться у Львові

2988 0
На вихідних у Львові відбудеться обласна виставка декоративних голубів. На експозиції на оглядини відвідувачів представлять більше 30 порід або близько 150 різних кольорових форм декоративних голубів вітчизняної та зарубіжної селекції.

“Якщо говорити про відомих голубів "павлич", то тут будуть білі, червоні, жовті, сиві, білохвості, чорнохвості, строкаті та чорні. Окрім них, будуть породи якубіни, німецькі виставкові, дудиші, кракуси, групи чаєчки та узбецькі двочубі”, -- розповів Львівським новинам онлайн Андрій Кийко, голова Львівського осередку Українського Товариства охорони птахів.

Зі слів пана Кийка, у виставковому залі можна буде побачити тих птахів, які відповідають стандартам породи. Крім того, відвідувачі, яким сподобаються птахи, зможуть домовитись про їх придбання з власниками.

Як зазначив пан Кийко, якубіни обійдуться приблизно в 600 гривень, але вартість деяких інших порід може сягнути й кількасот доларів.

Головною метою виставки є не продаж, а популяризація декоративного голубівництва і знайомство із селекційними досягненнями голубівництва.

Виставка відбудеться у на третьому поверсі торгівельно-виставкового комплексу, що на вул. Чукаріна, 6. Працюватиме вона в суботу із 11.00 до 16.00 год., а у неділю -- із 10.00 до 15.00 год. Вхід -- вільний.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!