Політична реклама

Більшість львів'ян на час Євро-2012 поїдуть з міста

1050 0
Кожен шостий мешканець Львова поїде зі Львова на час футбольного чемпіонату Європи 2012 року. Такими є результати соціологічного дослідження, що провів Український центр вивчення громадської думки «Соціоінформ» у травні 2012 року.

Точно у Львові залишиться третина населення, 16,8% львів'ян покинуть місто, 9,5% опитаних ще не визначились.

Загалом на Євро-2012 очікують понад 40% львів'ян. Чоловіки «очікують» активніше, ніж жінки: 51% проти 31%. Молодь до 23 років частіше підтверджує очікування на Євро, ніж інші вікові групи – 55% проти 40%. Не очікують на свято футболу майже 45% львів'ян.

Крім того, кожен третій мешканець міста переконаний, що стан підготовки Львова до футбольного чемпіонату Європи незадовільний, майже половина – вважає його задовільним, п'ята частина – добрим і лише 2,5% – готові оцінити його на відмінно.

Довідка

Вуличне опитування мешканців Львова відбулося 4 травня 2012 року. Генеральною сукупністю дослідження було населення Львова віком від 18 років і старше. У дослідженні взяло участь 400 осіб. Помилка репрезентативності дослідження становить +/- 4,5%.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!