Львів'янам обіцяють дешеві квитки на футбол, а всім охочим – фото з кубком

1860 0
Впродовж 4 днів львів'яни на площі Ринок зможуть сфотографуватись з футбольним кубком – Інтер Суперкубок України. Сам матч відбудеться 22 липня о 21:00 на стадіоні «Арена Львів». Тут два футбольних клуби – донецький «Шахтар» і київське «Динамо» – розіграють Інтер Суперкубок України. Водночас, гендиректор Прем’єр ліги пообіцяв, що у продажу ще з'являться дешеві квитки на цей матч.

Усі охочі зможуть зробити фотографію біля кубка у четвер, п’ятницю, суботу та неділю з 14:00 до 18:00.  

Біля кубка постійно чергуватимуть волонтери, які координуватимуть чергу охочих зробити світлину.

Читайте також: Де купити квитки на матч "Шахтар"-"Динамо" у Львові

Водночас сьогодні генеральний директор Прем’єр ліги Петро Іванов пообіцяв, що завтра-післязавтра у продажу з’являться дешеві квитки – по 50 грн. За його словами, дешевих квитків не давали у продаж навмисно, відстежуючи реакцію вболівальників і попит на квитки на матч, пише Вголос.

«Проблема зайвого квитка на такі футбольні матчі існує скрізь. З огляду на це ми також притримали дешеві квитки, щоб тепер запропонувати їх вболівальникам. Стадіон «Арена Львів» має 35 тисяч місць, а охочих потрапити на матч за Суперкубок України, за нашими підрахунками, більше 50-и тисяч осіб.  Всіх, на жаль, квитками не забезпечимо», – наголосив Петро Іванов.

Крім того, у день матчу, 22 липня, громадський транспорт до «Арени Львів» їздитиме до 02:00 ночі. За продовженим графіком роботи працюватимуть тролейбуси та автобуси у напрямку до «Арени Львів». Також з площі Петрушевича та від кінотеатру ім. Довженка їздитимуть спеціальні додаткові автобуси, аби всі охочі могли вчасно заїхати на матч та повернутись додому після футбольної гри. 

Також через спільний марш фанів обох клубів та ФК "Карпати"  від площі Ринок до «Арени Львів» в місті буде ситуативне перекриття доріг


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!