Через негативну динаміку Covid-19 у Львові можуть зупинити рух громадського транспорту

8482 0
Сьогодні на засіданні міського штабу з протидії коронавірусу обговорюватимуть, зокрема, і роботу громадського транспорту. Окрім цього, можуть закрити дитячі садки.
фото тараса бабенчука

фото тараса бабенчука

Попри локдаун у Львові, динаміка захворюваності на коронавірус не йде на спад. Поки що послаблювати обмеження в місті не планують, навпаки – стоїть питання про призупинення курсування громадського транспорту. Про це повідомив міський голова Львова Андрій садовий в ефірі «Люкс FM».

Сьогодні на засіданні міського штабу з протидії коронавірусу обговорюватимуть, зокрема, і роботу громадського транспорту. Окрім цього, можуть закрити дитячі садки.

Читайте також: 20 тисяч на добу. Українські вчені – про те, як може змінитися кількість Сovid-хворих у квітні

«Кожного дня все більше нових, складних пацієнтів поступає. Наразі ніякого послаблення карантину не буде. Сьогодні на штабі будемо обговорювати питання посилення карантину. Як би цього не хотілось, але стоїть питання про закриття дитячих садочків та курсування громадського транспорту. Це дуже непрості рішення, тому ми до останнього думаємо, як виходити із критичної ситуації», – каже міський голова Андрій Садовий.

Читайте також: Двоє пацієнтів на одне ліжко. Лікар Львівської інфекційної лікарні про хворих із Соvid-19

Нагадаємо, що в лікарнях Львова майже не залишилося місць для хворих на коронавірус. Із 1300 ліжок, які в міських лікарнях є для пацієнтів з Covid-19, станом на сьогодні зайнято 1000. Відтак, розглядають можливість збільшення резерву. Зараз стоїть завдання мати 2000 таких ліжкомісць. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!