На правах реклами

Чого очікувати від ESL Pro League Season 19 з Counter Strike 2

384 0
Турнір ESL Pro League Season 19 з Counter Strike 2 є першою подією світового рівня після нещодавнього мейджору. Він відбудеться на Мальті та проходитиме з квітня по травень 2024 року. Найкращі колективи прагнуть перемогти на такому турнірі, заробити близько $200000,00 та перепустку на IEM Cologne 2024.

В ESL Pro League Season 19 з Counter Strike 2 за перемогу будуть боротися 32 команди, які займають найвищі місця світового рейтингу. Колективи розбили на чотири групи по вісім учасників. Звідти шістнадцять команд у підсумку потраплять до вирішальної стадії та розіграють приз. Для вболівальників це гарна можливість впродовж місяця дивитися матчі найкращих колективів із різних куточків світу, отримувати шалені емоції та додати до цього гарні призи. Варто лише зайти на сайт GGBET та зробити ставку. Переходьте за посиланням https://ggbet.ua/uk-ua/esports та обирайте потрібний матч, його результат. Дивіться цікаві зустрічі найкращих команд, вболівайте за улюбленців та отримуйте призи завдяки власному хобі. 

Спочатку варто згадати про головних фаворитів турніру. До них цілком передбачувано відносяться наступні команди: Faze Clan, Natus Vincere, Vitality, G2 та MOUZ. Ці колективи є фаворитами завдяки результатам минулих турнірів та високій позиції у світовому рейтингу.

Так, наприклад, Natus Vincere нещодавно виграв найпрестижнішу подію року — мейджор. Faze Clan проходить у фінал кожного турніру з листопада та має на рахунку чотири перемоги та стільки ж других місць. Нещодавно ця команда перемогла на IEM в Китаї та перебуває в гарній формі. G2 стабільно проходить у півфінали, колективу трошки не вистачає до здобуття титулів. Vitality гарно показує себе наприкінці минулого сезону, коли команда перемогла у декількох турнірах поспіль. Колектив MOUZ також постійно дає бій сильним суперникам та займає високі місця.

За прогнозами аналітиків, саме ці клуби будуть змагатися між собою за перемогу. Подивимось, чи зможуть Faze Clan пройти у свій черговий фінал, чи вдасться Natus Vincere підтвердити нещодавній результат мейджору. Або може нарешті Vitality повернуть собі переможну форму чи G2 або ж MOUZ здобудуть перший титул у новій версії гри?

До прихованих фаворитів відносяться Astralis та Eternal Fire. Ці колективи демонструють гарну гру, проте у матчах проти топових команд їм постійно чогось не вистачає. Astralis наразі перебувають у процесі зміни ігрового стилю. Річ у тому, що після невдачі під час кваліфікації до мейджору, колектив змінив капітана та ним став штатний снайпер данців — dev1ce.

На нещодавньому турнірі в Китаї команда показала гарну гру під його керівництвом та посіла 3 місце. Це можна вважати непоганою заявкою на повернення славетного колективу Astralis до списку найкращих клубів світу. Турецька команда Eternal Fire здивувала всіх під час мейджору, коли вперше у своїй історії пройшла до стадії Легенд та дала гарний бій майбутнім чемпіонам Natus Vincere. Експерти не впевнені, що вони зможуть повторити свій успіх, проте не варто завчасно списувати їх із рахунку. Можливо, команді знову вдасться всіх здивувати та показати гарну гру. 

Цікаво також буде поспостерігати за командою Falcons, яка складається з зіркових гравців та має одного з найкращих тренерів світу. Організація з Саудівської Аравії вкладає шалені кошти у свою команду та популяризацію кіберспорту, а тому подивимося на підсумкові результати. Поки що колектив не вражає, проте потрібно дати гравцям час. 

Також не забуваємо вболівати за українську організацію Monte, яка нещодавно оновила свій склад та намагається повернути успішні результати минулого сезону. 

 

ЛІЦЕНЗІЯ НА ПРОВАДЖЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ З ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ПРОВЕДЕННЯ
БУКМЕКЕРСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, ВИДАНА 23.08.2023 РОКУ КОМІСІЄЮ З РЕГУЛЮВАННЯ
АЗАРТНИХ ІГОР І ЛОТЕРЕЙ (РІШЕННЯ ПРО ВИДАЧУ ЛІЦЕНЗІЇ № 128 ВІД
08.08.2023 Р.)



+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!