Політична реклама

ДАІ впроваджує новий прилад фіксації

1152 0
В діяльність ДАІ впроваджують сучасний прилад фіксації порушень правил дорожнього руху «Гарпун». Про це під час конференції розповів начальник Державтоінспекції МВС України Валерій Лозовий, повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ.

За словами В. Лозового, переоснащення й забезпечення підрозділів ДАІ сучасними приладами фіксації порушень правил дорожнього руху з функціями фото та відео зйомки триває. На автошляхах держави відновлено роботу 95 стаціонарних постів ДПС ДАІ. В минулому році ці об’єкти були обладнані системами «Відеоконтроль – Рубіж», які в автоматичному режимі здійснюють відеофіксацію транспорту з розпізнаванням номерних знаків та перевірку їх за розшуковим реєстром, повідомляє Львівський портал.

Начальник ДАІ також зауважив, що цього року в діяльність ДАІ впроваджуються автоматичні комплекси «Гарпун». Цей прилад фіксує перевищення встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів, передає інформацію на віддалені стаціонарні пости ДПС або мобільним нарядам ДАІ, працівники яких вживають відповідних заходів.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!