Де у Львові святкуватимуть День матері. Локації

3684 0
Традиційно День матері відзначають у другу неділю травня.
ілюстративне фото: uamodna.com

ілюстративне фото: uamodna.com

Сьогодні, 12 травня, в Україні відзначають День матері. У Львові з нагоди свята запланували декілька заходів у різних локаціях міста, повідомляє прес-служба ЛМР.

Зокрема, у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького (Шевченківському гаю) відбудеться святковий концерт. Розпочнеться він о 14:00, участь у ньому візьмуть львівські артисти, серед яких Мар’ян Шуневич, Роман Ковальчук, Назар Савко, ансамблі «Джерело», «Черемош» і «Карпати» за участі духового оркестру музичної академії.

Крім того, о 16:00 у львівському Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться безкоштовний концерт. У ньому візьме участь Академічний симфонічний оркестр Львівської національної філармонії під диригуванням Юрія Бервецького, Державна академічна чоловіча хорова капела «Дударик». Також виступатимуть солісти Людмила Осташ, Тетяна Вахновська, Василь Садовський, Назар Лозинський, Юрій Шевчук, Оксана Караїм і Дарія Кудрик.

Читайте також: В Україні офіційно відзначатимуть День батька

ЛНУ імені Івана Франка запрошує на день відкритих дверей у ботанічний сад на Черемшини, 44. Тут можна буде помилуватися квітучими рододендронами, бузком, деревоподібними півоніями. Ботсад працюватиме з 14:00 до 18:00.

Також у приміщенні університетського храму УКУ — храмі св. Софії Премудрості Божої відбудеться акція «Частка Марти». Розпочнеться вона зі спільної молитви, опісля 60 малозабезпечених одиноких матерів — мешканок Львова отримають продуктові набори.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!