Політична реклама

Депутати дозволили медикам використовувати наркотичні засоби

1126 0
Верховна Рада прийняла з урахуванням пропозицій президента Віктора Януковича закон, що дозволяє фізичним особам-підприємцям, що здійснюють медичну й ветеринарну практику, використовувати в роботі наркотичні засоби.

За прийняття законопроекту №9021 із пропозиціями глави держави проголосували 269 депутатів за 226 мінімально необхідних.

Зокрема парламент підтримав включення до переліку документів, необхідних для одержання ліцензії на здійснення діяльності з обігу наркотичних засобів суб'єктом господарювання свідоцтва, що підтверджує профпридатність юрособи і фізособи для здійснення такої діяльності.

Як повідомлялось, 12 січня Рада прийняла в цілому законопроект №9021, яким дозволила фізичним особам-підприємцям, що здійснюють медичну й ветеринарну практику, використовувати в роботі наркотичні засоби. Янукович ветував його 31 січня.

Джерело: ZAXID.NET
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!