Державна митна служба запустила портал відкритих даних митної бази

3161 0
Зокрема, на порталі вже є інформація про те, на роботу якого регіону скаржаться найбільше.
Фото: 032online.com

Фото: 032online.com

Державна митна служба запустила онлайн-портал з відкритими знеособленими даними митної бази. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник ДМС Максим Нефьодов.

На ньому наразі доступна лише інформація системи скарг на роботу митниць по регіонах, яку ДМС запустила минулого року.

«Сьогодні запустили перший елемент майбутнього прекрасного модуля бізнес-аналітики. Рада ухвалила закон, яка дозволяє нам відкривати знеособлені дані, тому хочемо викласти в зрозумілій і красивій формі всю інформацію з митної бази. Це не тільки відкритість і підзвітність, але і інструмент керування для команди Нової митниці», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: В Україні запустять електронний сервіс для скарг на митницю

Зокрема на порталі вже є інформація про те, на роботу якого регіону скаржаться найбільше, скільки часу йде на опрацювання скарг та наскільки користувачі послуг задоволені результатом розгляду скарг.

За словами Нефьодова, використовуючи різні фільтри – дату, код митниці, пункт пропуску, статус розгляду скарги, – можна швидко все побачити та нікого не треба питати.


ТЕГИ: ДМС

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!