Для львівської медсестри збирають кошти на лікування та допомогу

1703 0
Лікування та операція із заміни суглобів коштують 100-150 тисяч гривень.
Фото: Наталя Вовк

Фото: Наталя Вовк

У Львові збирають кошти для Наталі Юренкової, яка 20 років пропрацювала медсестрою у лікарні. Цього року у жінки стався інфаркт, обірвався тромб. Жінка потребує коштів на лікування та операцію із заміни суглобів. Про це повідомила волонтерка Наталя Вовк.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти двом діткам, які осиротіли

«Реанімація. Ледве врятували... А далі діагноз за діагнозом: виявилось, що в Наталі вроджений коксартроз тазостегнових (кульшових) суглобів, який почав дуже прогресувати і спровокував тромбоз та запалення стегнових артерій. Наталі дали інвалідність. Зараз вона заледве пересувається на милицях. В неї шалені болі. Якщо якнайшвидше на зробити операцію із заміни суглобів – вона буде повністю неходяча», – повідомляє волонтерка.

Лікування та операція коштують 100-150 тисяч гривень. Через інвалідність Наталю звільнили і їй самотужки не зібрати кошти. Жінка отримує від держави лише близько тисячі гривень пенсії за інвалідність і три тисячі від Центру зайнятості.

Читайте також: 21-річний хлопець зі Стебника потребує допомоги, щоб пройти лікування

«Наталя завжди служила іншим людям.  На себе, на своє здоров'я як завжди не вистачало часу...Сама сирота, рідних не має. Вона живе із донькою у дуже скромних умовах, на останньому поверсі, дах тече, по стінах грибок, поламалась проводка.... Давайте допоможемо Наталі», – закликала Наталя Вовк.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

5168 7574 1240 1327

Юренкова Наталія

Нагадаємо, що у Львові збирають кошти для двох діток, які стали повними сиротами.
 


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!