Політична реклама

Довідка про розклад авіарейсів коштує від 8 гривень за хвилину розмови

1764 0
На сайті міжнародного аеропорту «Львів» немає розкладу рейсів літаків, лише інформація про приліт-відліт на поточний день.

Потенційному пасажирові спланувати подорож наперед практично неможливо, повідомляє Щоденний Львів.

За  одним із двох довідкових телефонів, зазначених на сайті - + 38(032)229-81-12, можуть  розповісти про розклад рейсів ще на один день, наступний. Більш повної інформації – про польоти за тиждень-два, тут немає. Натомість сайті вже не перший  місяць «знаходиться на реконструкції».

Місцева телефонна довідка за докладнішою інформацією про розклад рейсів літаків скеровує пасажирів на національну цілодобову авіадовідку за номером 0900316571. Однак вартість такої послуги за кожну довідку коштує від 8 грн до 9.60 грн. Перший тариф – одна хвилина з мобільного телефону, другий – зі стаціонарного. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!