FlixBus відновлює роботу в Україні на окремих міжнародних маршрутах

2095 0
Поки що поновили частину ліній з України, але планують поступово відновити усі.
Фото: Міністерство інфраструктури

Фото: Міністерство інфраструктури

Із 25 червня автобусний перевізник FlixBus відновлює роботу в Україні на окремих міжнародних маршрутах. Уже в продажу квитки на рейси з Києва через Житомир, Рівне, Львів, Ужгород до Кракова, Будапешта, Відня та ще більше десяти німецьких міст. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Поки що ми поновили частину наших ліній із України, але плануємо поступово відновити їх усі. Закриття кордонів стало викликом для всієї індустрії міжнародних перевезень, але навіть із урахуванням жорстких обмежень на кордонах з країнами Євросоюзу, які існують зараз, ми бачимо попит на поїздки до країн Європи. Упершу чергу це Польща, Німеччина та Чехія», – каже директор FlixBus в Україні та Польщі Міхал Леман.

Основні правила посилених стандартів безпеки у FlixBus:

  • дезінфекція транспорту після кожного рейсу
  • пасажири мають носити захисні маски під час посадки, висадки та та всередині автобуса.
  • пасажири мають дезінфікувати руки при посадці (рідина для дезінфекції доступна в автобусах)
  • 1,5-метрова відстань від інших людей при посадці та розміщенні багажу у багажному відділі.
  • водії FlixBus оснащені засобами індивідуального захисту (включаючи маски, рукавички, дезінфікуючі засоби).

Лінії FlixBus Україна, які курсуватимуть із 25 червня 2020 року:

№3200 Київ – Кельн: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Берлін – Магдебург – Брунсвік – Ганновер – Білефельд – Дортмунд – Ессен – Дуйсбург – Дюссельдорф – Кельн;

№3201 Київ – Краків – Росток: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків – Дрезден – Лейпциг – Галле – Дессау – Берлін – Росток;

№3202 Київ – Карлсруе: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Дрезден – Хемніц – Байройт – Вюрцбург – Ашаффенбург – Франкфурт – Дармштадт – Гайдельберг - Мангайм – Карлсруе.

№3203 Київ – Штутгарт: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Дрезден – Хемніц – Цвікау – Мюнхберг – Нюрнберг – Інгольштадт – Мюнхен – Аугсбург – Ульм – Штутгарт

№3300 Київ – Будапешт – Відень: Київ – Житомир – Новоград-Волинський – Рівне – Львів – Ужгород – Будапешт – Відень;

Із 3 липня 2020 року:

№3277 Одеса – Прага – Плзень: Одеса – Умань – Вінниця – Хмельницький – Тернопіль – Львів – Краків – Оломоуць –Брно – Прага – Плзень.

Перед тим, як їхати за кордон, варто перевірити умови в’їзду в ту чи іншу країну, оскільки через пандемію українцям в’їзд дозволений не скрізь.

Нагадаємо, у червні минулого року FlixBus повноцінно вийшов на український ринок. А з кінця липня минулого року він почав виконувати рейси зі Львова, Києва, Рівного та Житомира до Європи. Фактично FlixBus уже був присутній на українському ринку з червня 2016 року і продавав квитки зі Львова та Ужгорода в Амстердам, Берлін, Відень, Франкфурт та інші міста. Проте пасажирів безпосередньо перевозив партнер компанії LEO Express.

Компанію FlixBus заснували у Мюнхені. З 2015 року компанія FlixBus працює на міжнародному ринку та надає послуги перевезення у Франції, Італії, Австрії, Нідерландах, а також закордонні регулярні рейси в Іспанію, Англію, країни Скандинавії, Центральної і Східної Європи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!