Французьке підприємство перемістить частину виробництва на Львівщину

4290 0
За останні чотири роки підприємство інвестувало у завод, що на Львівщині понад 7 мільйонів євро.

Цього року французьке підприємство з виробництва абразивних матеріалів «Клінгспор» планує перемістити частину потужностей на Львівщину. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Підприємство зі 100%-ми інземними інвестиціями німецької компанії Klingspor Ag працює у м. Великі Мости Сокальського району. «Клінгспор» є провідним виробником абразивних матеріалів з представництвом в більш ніж 39 країнах. Продукція компанії багато років використовується в металообробній, деревообробній промисловості, будівництві та інших галузях, та завдяки своїй високій якості користується попитом як на європейському, так і на українському ринках. 

За останні чотири роки підприємство інвестувало у завод, що на Львівщині понад 7 мільйонів євро, працевлаштувало понад 200 людей та розбудувало потужності загальною площею 6, тис. кв. м.

Фото: ЛОДА


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!