Політична реклама

Катання на лижах зміцнює нервову систему

8602 0
Одним з найстаріших і найпопулярніших видів активного відпочинку є лижі, користь яких доведена вже давно. Катання на лижах — користь для всієї родини. Для дорослих це хороший спосіб зміцнити нервову систему і підвищити життєвий тонус.

Катання на лижах - це по-перше свіже повітря, що корисно впливає на легені,  по-друге, це ритмічні рухи, під час яких задіюється безліч м’язів. А по-третє, і рівнинні, і гірські лижі завжди пов’язані з красивою природою, - пише видання "kasner.kiev.ua".

Користь лижного спорту подвійно відчутна, якщо до нього додається цілющий вплив гірського клімату. Перебування в горах  лікувально впливає  на людину: поліпшення в роботі нервової системи і стані кісткового мозку, з’являється ейфорія, бадьорість, прилив енергії, збільшується кількість еритроцитів у крові, підвищується резистентність всього організму. На цьому заснований  напрямок медицини — оротерапія — лікування і профілактика різних захворювань за допомогою гірського клімату.

Катання на лижах - це також і позитивний вплив на фігуру. Тіло стає підтягнутим, зникають зайві жирові відкладення,  розвиваються міцні і пружні м’язи. Саме тому представниці прекрасної статі, все частіше відмовляючись від традиційного шейпінгу та фітнесу, обирають катання на лижах. Користь від цього виду спорту значно помітніша, оскільки це не просто тренування — це відпочинок, задоволення, здоров’я, краса, і, навіть, мода.

Для дітей лижі теж стануть і розвагою, і корисною фізкультурою. Як дорослі, так і діти за допомогою катання на лижах зможуть зміцнити і хребет, оскільки цей вид спорту задіює більшість м’язів спини.

Нагадаємо, що в Карпатах триває гірсько-лижний сезон

Варто також нагадати, що якісне спорядження для активного відпочинку взимку на будь-якому курорті можна придбати у магазині "Boomerang" у Львові. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!