Керівник Львівської митниці Левко Прокіпчук звільнився за власним бажанням

3855 0
На роботі він ще пробуде до понеділка.
Фото: lv.sfs.gov.ua/

Фото: lv.sfs.gov.ua/

Керівник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук із 12 серпня звільнений з посади за власним бажанням. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у ГУ ДФС у Львівській області.

Наказ про його звільнення з посади датований 7 серпня. Сам Левко Прокіпчук у коментарі Tvoemisto.tv сказав, що має багато планів. Зокрема, хоче приділити більше часу сім'ї, зайнятись саморозвитком, вивченням іноземних мов і знайти цікаву роботу.

Читайте також: На Львівщині можуть запровадити електронну реєстрацію для перетину кордону

Нагадаємо, 9 липня в. о. голови ДФС Олександр Власов повідомив, що Левка Прокіпчука відсторонили від виконання обов’язків. За словами Власова, відповідне рішення ухвалили після наради з президентом Володимиром Зеленським в Ужгороді. Окрім Прокіпчука, з посади звільнили керівників ще трьох митниць західного регіону – Волинської, Закарпатської та Чернівецької.

На Львівській митниці кажуть, що тоді Левко Прокіпчук написав заяву про звільнення.

Наразі обов’язки начальника Львівської митниці ДФС виконує Євген Сафонов – заступник директора департаменту – начальник управління організації внутрішнього моніторингу митної сфери Департаменту внутрішнього аудиту ДФСУ.

Читайте також: На українських митницях запрацював Єдиний казначейський рахунок

Левко Прокіпчук обійняв посаду начальника Львівської митниці у вересні 2015 року. До цього він був начальником юридичного відділу Львівської митниці ДФС.

У вересні 2018 року він вже писав заяву на звільнення за згодою сторін. Це сталось після чергового пікету Львівської митниці ГФ Рабів до раю не пускають Івана Спринського.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!