Коли українці зможуть придбати найдешевшу модель Tesla

2853 0
Найдешевша модель Tesla вийде на ринок через кілька років. Її вартість буде вдвічі дешевшою від попередньої Tesla Model S.
фото: rodovid.me

фото: rodovid.me

Найдешевший електромобіль Tesla Model III представлять у березні 2016 року, – повідомив у своєму твітері глава компанії Ілон Маск. За його словами, тоді ж, у березні, відкриють передзамовлення на машину, а серійне виробництво моделі почнеться приблизно через два роки.

Читайте також: Львів'яни та їх транспорт: Перша Tesla у Львові

Як зазначив Маск, це пов'язано з необхідністю запуску на повну потужність заводу Gigafactory в Неваді, де будуть проводитися літій-іонні акумулятори для автомобілів. Model III буде коштувати близько $35 тисяч, що вдвічі дешевше від вже існуючої Model S, яку можна придбати від $70 до $105 тисяч в залежності від моделі.

Читайте також: Українцям стане легше придбати гібридний автомобіль

Нагадаємо, у 2015 році компанія Tesla Motors, яка займається випуском електромобілів, отримала дозвіл на будівництво першої станції Supercharger у Польщі. Про це свідчить карта наявних та майбутніх станцій зарядки по світу, на якій є точки в Україні. Згідно з точками на карті, у 2016 році станції в Україні будуть розташовані поблизу Львова та Києва.

Джерело: Громадське.tv

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!