Львівські ватерполісти поїдуть на Європейські ігри

1449 0
Цими днями збірна команда України з водного поло, сформована з гравців віком до 17 років, здобула путівку на І Європейські ігри, які відбудуться у червні 2015 року у м. Баку (Азербайджан). Із тринадцяти учасників збірної – шестеро львів’ян.
фото: gazeta.lviv.ua

фото: gazeta.lviv.ua

Підопічні тренерів Георгія Махарадзе (Одеса) та Євгена Наумчика (Львів) посіли в Голландії друге місце в групі, програвши лише одну гру фавориту змагань – збірній Греції. У боротьбі за другу путівку зустрілися збірні України та господарі міні-турніру голландці. Мінімальну і водночас доленосну перемогу у драматичному матчі зуміли вибороти синьо-жовті – 11:10.

У складі збірної команди України змагалося й представників львівської школи водного поло: Панас Юрій, Дишківський Олександр, Попик Савва, Дзядик Богдан, Дубелір Станіслав, Железняк Матвій.

Довідка. Європейські ігри 2015 року в Баку стануть першими в історії іграми для континенту та пройдуть з 12 до 28 червня 2015 року. В рамках Ігор відбуватимуться змагання з 20 видів спорту: 16 олімпійських і 4 неолімпійських. Більше ніж 6 тисяч спортсменів з усіх куточків Європи представлятимуть свої країни упродовж 17 днів змагань.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!