Політична реклама

Львівських господинь запрошують на конкурс пампуха

1479 0
У Львові 7-9 січня у рамках VI Міського Свята Пампуха відбудеться «Конкурс господинь». До участі запрошуються усі господині, які мають «фірмовий» рецепт власного Різдвяного пампушка і вважають, що він найсмачніший.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Також кожен охочий зможе долучитися і до інших пампухових забав, серед яких — «Конкурс на найкращий вертеп 2013 року», «Конкурс пампухоїдів» та «Конкурс ангелів і чортів». 

Окрім забав, на площі Ринок усіх гостей Свята Пампуха чекає «Львівська різдвяна Пошта», «Пампухова Хата», «Святковий ярмарок» та спеціально створена до Свята величезна 4-метрова Різдвяна зірка – найбільший головний символ Різдва у Львові.

Повний текст на сайті Львівської міської ради:http://city-adm.lviv.ua/portal-news/culture/208420-sviato-pampukha-zaproshuie-hospodyn-iz-firmovym-retseptom-pampushka

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!