Львівський аеропорт не скасовував жодних рейсів

1846 0
У міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького не скасовували жодних рейсів та не вносили змін у дати їх прибуття та відльоту. Про це з посиланням на Службу авіаційної безпеки летовища повідомила у прямому ефірі "Львівська хвиля".
Фото: stadion.lviv.ua

Фото: stadion.lviv.ua

Нагадаємо, що вчора з'явилась інформація про те, що німецька авіакомпанія Lufthansa, турецька компанія Turkish Airlines, французька – Air France та російські компанії «Трансаеро» та «Аерофлот»  повідомили, що змінюють маршрути польотів, аби не літати над повітряним простором України.

Це трапилось після того, як стало відомо про те, що над Торезом Донецької області терористи збили пасажирський літак Boeing 777 Малайзійських авіаліній, який летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Внаслідок цього інциденту загинуло 295 людей — 280 пасажирів та 15 членів екіпажу. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!