Львів’ян просять допомогти учаснику АТО, який вийшов з медичної коми після пневмонії. Оновлено

6858 0
Через важку пневмонію військовий тиждень пролежав у комі.
Фото: 24 канал

Фото: 24 канал

У Львові просять допомогти зі збором коштів на лікування добровольця та учасника бойових дій Юрія Досяка. Чоловік захворів на важку двобічну пневмонію, через що тиждень пролежав у медичній комі. На сьогодні він надалі перебуває у лікарні та потребує значних коштів на тривалу реабілітацію. Про це повідомляють на Facebook-сторінці Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Читайте також: Перемога Вікторії. У Львові назбирали всю суму на укол для дівчинки зі СМА

Чоловік наразі виліковується від хвороби та виходить з медичного сну. Також він перебував під апаратом ШВЛ. У військового спостерігається хороша динаміка, однак на реабілітацію його сім’я витрачає щодня по 5-6 тис грн.

Юрій Досяк був добровольцем батальйону «Донбас», пройшов Іловайський котел, був 119 днів у полоні. Усіх небайдужих просять допомогти захиснику фінансово.

На жаль, Юрко Досяк помер, у нього зупинилося серце.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!