Львів’ян запрошують на виставку плакатів про щасливу країну

1517 0
У рамках двотижневої програми Днів Данії у Львові, Посольство Данії в Україні запрошує на виставку плакатів «Щаслива Данія – вісім причин успіху».
фото: markukule.mk

фото: markukule.mk

Данія часто очолює міжнародні рейтинги щастя. Спроба зрозуміти, що робить данців щасливими, — це спосіб більше дізнатися про Данію, цінності та соціальні стандарти щасливої країни. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Дослідники доводять, що щастя — кращий показник людського добробуту, ніж дохід чи освіта. Останніми роками багато країн, за підтримки ООН, прагнуть оцінювати свій прогрес не тільки показником ВВП на душу населення, а й також щастям своїх громадян. Ця тематична виставка показує, які закономірності виводять дослідники щастя і що спільного між щасливими людьми і щасливими суспільствами», — кажуть організатори.

Читайте також: У Львові триває унікальний ляльковий фестиваль. Фото

Крім того, усі бажаючі можуть також приєднатися до дискусії на відкритті виставки, що відбудеться у п’ятницю, 23 вересня, о 17:00, у сесійній залі на 2-му поверсі Львівської міської ради (площа Ринок, 1). Після вступу про результати дослідження, представники Данії відповідатимуть на запитання:

- Ларс Вестб’єрг, Президент Данської бізнес-асоціації, мешканець Львова, генеральний директор компанії Sika Footwear

- Йонас Фульсан-Нордентофт, Посольство Данії в Україні.

Виставку плакатів можна буде подивитися щоденно у Львівській міській раді, на 2 поверсі, до 7 жовтня.

Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!