Майже половина водіїв транспорту у Львові пройшла навчання по спілкуванню з людьми

1621 0
Такі навчання мають пройти всі водії, які працюють на міських маршрутах, а це на сьогодні близько 1200 людей.
ФОТО: ЛМР

ФОТО: ЛМР

У п'ятницю, 14 травня, у мерії провели вже одинадцяте навчання для водіїв міських автобусів, трамваїв та тролейбусів. Основна тема таких зустрічей – інклюзивність та безбар’єрність у громадському транспорті. У навчанні взяли участь 35 водіїв. А загалом такі навчання пройшла вже практично половина водіїв громадського транспорту Львова. Про це повідомила преслужба ЛМР. 

На зустрічі водіям розповіли про особливості спілкування з людьми на кріслах колісних. Також йшлося й про особливості комунікації з іншими категоріями пасажирів –  військовими, пільговиками, дітьми.

Остання частина зустрічі відбувалась у форматі «питання – відповіді», що дозволяє отримати зворотній зв'язок з водіями, почути їхні думки чи проблемні питання.

Зазначимо, у Львові навчання для водіїв відбуваються постійно. Як зауважили в управлінні транспорту ЛМР, зважаючи на період відпусток, у липні-серпні навчання не відбуватимуться. Тож наступна зустріч запланована вже на вересень. Загалом, такі навчання мають пройти всі водії, які працюють на міських маршрутах, а це на сьогодні близько 1200 людей.

Нагадаємо, ЛКП «Львівелектротранс» шукає 90 водіїв: 50 – для тролейбусів та 40 – для трамваїв. Відтак усіх охочих опанувати професію просять зголошуватися до «Школи водіїв» підприємства на спеціальність «Водій трамвая/тролейбуса». 

____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 
 
 
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!